En vanlig söndag på Frälsningsarmén är ovanlig

Härliga måndag! Jag har en riktig “framsmälla” – eller vad det kan heta när man är ‘dagen efter’ många positiva händelser. För egen del har jag bara varit med på ett par av samlingarna men genom facebook lades den ena bilden efter den andra upp om vad som hänt på några kårer i landet. Och detta är ändå bara några smakprov genom det som spontant delades.

Här följer en bildkavalkad. Det ena exemplet är inte det andra likt. Goda exempel på hur lovsång, tillbedjan, förkunnelse, vittnesbörd med mera kan variera. Ett möte på Frälsningsarmén, en gudstjänst, kan varieras i det oändliga  – för Gud är oändlig. Av naturliga skäl är det bilder på de personer som låter sig visas på sociala medier.

Dessutom ser jag idag en rapport om fyra personer som blev civilmedlemmar i Finspång efter att ha kommit till tro på Jesus genom språkverkstaden och en civilmedlem i Haparanda. Som sagt, en vanlig söndag på Frälsningsarmén är ovanlig och varierande. Och då utgår jag ändå bara från en helg. Gläd dig med mig över detta – det är inte slut på Guds nåd och godhet. Människor blir frälsta, förvandlade och uppmuntrade.

Halmstad Hisingskåren Jönköping Lidköping Linköping Sundbyberg Templet Vasa Band & Tekla Västerås ÖrebroFamiljescouting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s