Videopresentation: Jesus till alla

Med en blick ut över värden denna dag, i början av februari 2014, med alla konflikter och mänskligt lidande som tycks ostoppbara – hur relevant är det att jag, att Frälsningsarmén har som övergripande vision att alla människor ska få möta Jesus?

Övergrepp sker hela tiden mot människor och miljö antingen det gäller Syrien, Sudan, Sotji eller handeln med människor och droger i Stockholm. Gud bryr sig om detta. Han talar fortfarande genom Jesus.

Vi lyfter inte fram Jesus som en religiös maktfaktor som skall kontrollera människor mot deras vilja. När vi talar om att lära känna Jesus så är det början på en livslång vandring som hans efterföljare – för att mötet med honom satte dina fötter på livets väg, gav sanningens ljus över alla dunkla lögner och ett nytt liv åt en död själ. Hans liv ger ett otvetydigt budskap om att världen blir bättre genom människor som tar emot hans kärlek och tjänar sin nästa. Vilket är motsatsen till konkurrens om makten och olika slags övergrepp.

Klicka på den blåfärgade länken nedan så kommer du till filmen. Den är i första hand gjord för att spridas inom Frälsningsarmén men vem som vill är välkommen att dela vår vision. Den handlar inte om en organisation som ska överleva utan att Guds rike ska växa.

På denna Jesus till alla Visionskanalen kan även du ladda upp egna filmer. Vi är intresserade av korta filmer med vittnesbörd och berättelser om hur det i praktiken ser ut när Jesus förvandlar liv. Vi förbehåller oss rätten att redigera filmen och välja ut vilka bidrag som publiceras.

https://dreambroker.com/channel/y6npcugj/zmn0s84i

Skärmklipp Jesus till alla

Här finns en länk till visionsdokumentet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s